Feel good serije s kojima lakše podnosimo kraj ljeta

Feel good serije s kojima lakše
podnosimo kraj ljeta

MV5BYzE5MmJmNjctZjg1My00MmFmLWE4YjItZWUyNWMxMzUzYzJjXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_SY1000_SX1500_AL_

Na samom kraju ljeta treba nam nešto što će nam popraviti raspoloženje i bezbolno nas ‘prebaciti’ u radni ritam te svakodnevicu koja više ne uključuje more, sunce, dočekivanje zore na glazbenim festivalima te urnebesan provod. Najbolja stvar koju si možete podariti jest stvaranje svog malog eskapizma u ‘feel good’ svijet TV serija kako bi svaka večer završila smijehom i onim toplim bezbrižnim osjećajem na kraju dana, a pred počinak. Neke su stare, nekima dolaze nove sezone, no svima je zajedničko to da mame osmijehe i prizivaju dobro raspoloženje. Dok čekate da počnu nove sezone podsjetite se omiljenih likova reprizirajući prethodne omiljene epizode, a ako ste revni obožavatelji – ‘binge watching’ je najbolji način.

MV5BODgyNjJlNTktNjJiNS00MzE3LWI3OTgtYzczMTNhNzUyZjgxXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_SY1000_SX1500_AL_

New Girl

Serija koja se počela emitirati 2011. godine odmah je stekla svoju vjernu publiku, a glumica Zooey Deschanel uvela nas je u zabavan i vrckast svijet Jess Day. Do sada je emitirano šest sezona, a 2018. nas čeka i sedma. Lude avanture u koje upada Zooey, nevolje u životu cimera i sve ono što okupira pomalo neobičnu mladu ženu koja nakon prekida duge veze sreću nađe u disfunkcionalnom, no zabavnom cimerskom životu s tri prijatelja.

NEW GIRL: Jess (Zooey Deschanel, R) and Nick (Jake Johnson, L) take their relationship to a more complicated level in the "Virgins" episode of NEW GIRL airing Tuesday, April 30 (9:00-9:30 PM ET/PT) on FOX. ©2013 Fox Broadcasting Co. Cr: Eddie Chen/FOX

Gilmore Girls

Malo je serija doživjelo toliki ‘hype’ prošle godine kao nova sezona Gilmoreica. Mora da je do nostalgije svih onih koji su s veseljem pratili brbljave Lorelei i Rory te sve ostale simpatične likove kroz prvih sedam sezona. ‘Gilmore Girls: A Year in Life’ prati život Lorelei i Rory kroz godinu dana i četiri godišnja doba. Svi su poznati likovi, kao i svi bivši dečki, u tom nastavku od četiri epizode, ako još niste – krajnje je vrijeme da ih pogledate.

Gilmore Girls

Gilmore Girls

Young Sheldon

Majstor komedije i sitcoma, autor, scenarist, režiser i producent Chuck Lorre, najpoznatiji po serijama ‘Dharma i Greg’, ‘Dva i pol muškarca’ te po najvećoj uspješnici ‘Teorija velikog praska’, ovog puta se vratio zadnjoj seriji, no zapravo samo jednom liku – Sheldonu. ‘Young Sheldon’ serija je koja je razveselila sve obožavatelje karizmatičnog i pomalo neshvaćenog fizičara. Glumac Jim Parsons utjelovio je lik Sheldona tako da nam je teško čak i zamisliti da glumi ikoga drugoga u budućnosti. Zbog svojeg značajnog pečata tom liku, u seriji ‘Young Sheldon’ Jim daje glas starijem Sheldonu koji je zapravo narator i priče cijelu priču mladog Sheldona.

young-sheldon-cbs-2017-schedule

Will & Grace

Svijet sitcoma je doslovce poludio od sreće kada je najavljen reboot i snimanje cijele nove sezone svima omiljene i izuzetno duhovite i pametne serije ‘Will & Grace’. Nova sezona ima trinaest epizoda, a tijekom Television Critics Association’s summer press tour NBC je potvrdio naručenu drugu sezonu s isto tako trinaest epizoda. U rebootu ćemo opet gledati izvrsne Debru Messing, Erica McCormacka, Megan Mullally i Seana Hayesa, kreatori David Kohan i Max Mutchnick vraćaju se kao ‘mozak operacije’ i pridružuje im se producent James Burrows. Burrows je originalno režirao svaku epizodi originalne serije. Do sada smo ih gledali u osam sezona, od 1998. do 2006. i serija je bila nominirana za 27 Zlatna globusa i čak 83 Emmyja. U vrijeme emitiranja osvojila je doslovno 101 nagradu i sveukupno 229 nominacija. Reboot dolazi na male ekrane 28. rujna, a do tada prisjetite se mnogima omiljenog sitcoma gledanjem prethodnih sezona.

Will-and-grace-baby-gin01 cover

Učitati još
Zatvori