Fantastičan kraj filmskog festivala i party na Medvedgradu

Fantastičan kraj filmskog festivala
i party na Medvedgradu

,fantasticmedvedgrad-velika

Fantastic Zagreb već sedmu godinu za redom priprema brojne novitete i iznenađenja za svoju vjernu publiku, a ove godine su otišli korak dalje. Za kraj festivala na zagrebačkoj utvrdi Medvedgrad, 7. i 8. srpnja, u suradnji s partnerima Parkom Prirode Medvednica i Swanky Pop Up Summer Gardenom pripremili su ludi vikend: Fantastic Film & Music Experience powered by Swanky Pop Up.

BAR/EL BAR

Uživajte u filmovima i plešite do svitanja uz svjetski poznate zvijezde elektronske glazbe. U petak, 7. srpnja, nakon španjolskog hit trilera BAR/EL BAR slavnog Alexa de la Iglesije koji se prikazuje u suradnji s Motovun Film Festivalom nastupit će beogradski dvojac Gramophondzie & Oysha. Pod pseudonimom Gramophonedzie krije se Marko Miličević koji nastupa i producira već više od deset godina. Ogromni uspjeh postigao je singlom Why Don’t You, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do prvog mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a. Oysha je pripadnik dobro poznate škole “feel good house” DJ-a, a puštao je s imenima poput Axwella, David Penna, Funkermana, Junior Jacka & Kid Cremea, Tom Novyja i mnogima drugima.

STVOR (THE THING)

Kultni SF klasik STVOR (THE THING) legendarnog Johna Carpentera prikazuje se u subotu 8. srpnja. Nakon njega DJ pult preuzima velika “faca” elektronske glazbe – Angel Anx koji već godinama nastupa po najpoznatijim svjetskim klubovima i festivalima. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao je s Fatboy Slimom, Groove Armadom, Axwellom, David Guettom i brojnim drugim velikanima elektronske glazbe. Ne propustite zatvaranje Fantasic Zagreba pod otvorenim nebom iznad Zagreba na povijesnoj utvrdi Medvedgrad prije njezine renovacije uz fantastične filmove i tulum do jutra.

Ulaznice

Karte za filmove i partije mogu se kupiti odvojeno ili u paketu, a broj je ograničen. Karte su već u pretprodaji u kinu Europa i na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Požurite po vašu ulaznicu, jer se prodaju “brzinom svjetlosti”. Sve informacije možete doznati na službenim Facebook stranicama: Fantastic Zagreb i Pop Up Summer Garden te na fantastic-zagreb.com.

Dvoje sretnika osvojit će po dvije ulaznice za večer po izboru. Molimo vas da do 5. srpnja, do 16 sati, javite svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila ‘BAR/EL BAR’ ili ‘STVOR (THE THING)’. Ovisno koji film želite gledati, tj. na kojem partyju plesati!

fantastic_FB_cover_851x315px

Čestitamo Ines Runje i Slavenu Raskoviću na osvojenim ulaznicama!

 

Učitati još
Zatvori