Odličan festival u Rijeci

Odličan festival u Rijeci

EMA-C novi je festival koji će se održati u Rijeci u Harteri, staroj tvornici papira, tijekom produženog vikenda od 21. do 25. svibnja ove godine. Festival će ugostiti razne DJ-e, strane glazbene izvođače, održavat će se radionice, paneL diskusije vezane uz glazbu te partyji na kopnu i na moru tj. brodovima.

EMAC1

EMA-C je osmislila i organizirala grupa ljudi globalno povezana, s bazom u NJemačkoj, sa zajedničkom misijom miješanja lokalne publike sa stranom i stranim izvođačima kako bi se podigla svijest o socijalnom dijalogu, razmjene umjetnosti i umjetničkog iskustva, vidljivosti, kulture i zbog promocije hrvatskog kulturnog sadržaja strancima.

EMAC 3

Program će početi 21. svibnja izložbom, filmskom projekcijom i izvedbom uživo. Program se nastavlja idući dan s partyima u klubovima, otvorenom i na brodu, izložbom i filmskom projekcijom. U nedjelju je planiran izlet na Krk, red partyja, radionica i izložbe. U ponedjeljak program završava službenim zatvaranjem tijekom dana.

<iframe width=”630″ height=”350″ src=”https://www.youtube.com/embed/uqOrbtRDMPc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Tijekom pet dana moći ćete čuti Radio Slave, Detroit Swindl, DJ Hell, Monkey Safari, Butch, Prosumer, Re.You, Tiger&Woods, no i domaće izvođače, Miss Sunshine, Burek Show Case, Fryer, Six Martinis Crew, Schwabe & Lule te Petar Dundov i Ilija Rudman u live izvedbi. Cjelokupni line up možete pogledati na ema-c.com.

Učitati još
Zatvori