Ovogodišnji Elle Fashion Film Festival donosi impresivne filmove

Ovogodišnji Elle Fashion Film Festival
donosi impresivne filmove

dior post

‘Dior i ja’

Elle festival modnih dokumentarnih filmova u Hrvatskoj i ove se godine već tradicionalno održava u kinu Tuškanac od 2. do 4. lipnja. Ulaz na sve projekcije je besplatan, a festival okuplja i mnogobrojnu mlađu publiku koja iz godine u godinu uživa u odličnom odabiru modnih dokumentaraca novije produkcije.

Festival je ujedno i prilika za održavanje panela u kojem sudjeluju poznate i stručne osobe, te razvijaju raznimljive diskusije o umjetnosti, modi, filmu. Elle redakcija je za ovo šesto izdanje fetsivala pripremila program zanimljivih filmova i panel diskusija. Kultni Jean Paul Gaultier, neprežaljeni Alexander McQueen, glamurozni Christian Louboutin, briljantni Raf Simons iz Diora… Svi oni predstavljaju se u filmskim djelima koja će na festivalu doživjeti svoju hrvatsku premijeru.

Tu je i impresivan film o desetljećima stila ‘Made in Italy’, sinonim za ljepotu i kvalitetu. I za kraj, priča o Iris Apfel, 92-godišnjoj socijalitkinji, poslovnoj ženi i interijeristici koja je uređivala Bijelu kuću za devet američkih predsjednika i vlastitim primjerom do danas svjedoči kako dobar stil ne poznaje godine.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori