Ekskluzivni koncerti Maksima Mrvice
u Šibeniku i Trogiru

Maksim Mrvica, naš najpoznatiji klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist, održat će dva ekskluzivna koncerta u pratnji svog benda 14. srpnja u Šibeniku, na Tvrđavi sv. Mihovila, a dan kasnije 15. srpnja u Trogiru, u kuli Kamerlengo.

maksim mrvica naslovna

Mrvica je u svibnju, nakon uspješne svjetske turneje i rasprodanih koncerata u Češkoj, Rusiji, Kini i Južnoj Koreji započeo promociju svog novog albuma ‘Mezzo e Mezzo’ u Hrvatskoj, a koncertima na Jadranskoj obali započinje svoj novi koncertni program naziva ‘Adriatic Tour’, u sklopu kojeg se predstavlja na predstojećim koncertima u Šibeniku i Trogiru.

maksim mrvica post 1

Publika od nadolazećih koncerata u Šibeniku i Trogiru doista može očekivati ono najbolje od Maksima Mrvice, jer ovaj šibenski glazbeni virtuoz na koncert stiže sa svojim britanskim bendom, s kojim nastupa na velikim svjetskim pozornicama, a svirat će svojevrsnu retrospektivu dosadašnjih deset objavljenih studijskih albuma te predstaviti svoj najnoviji hit album ‘Mezzo e Mezzo’.

moscow-10

Maksim Mrvica je tijekom posljednjih deset godina diljem svijeta prodao višemilijunske naklade svojih crossover albuma, a svojim iznimnim talentom, impresivnim nastupom i svojim upečatljivim stajlingom i imidžem, već dugi niz godina osvaja srca svih generacija publike na najprestižnijim svjetskim  glazbenim  pozornicama.

Ulaznice za koncerte Maksima Mrvice u Šibniku, 14. srpnja s početkom u 21sat i 30 minuta mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 180HRK na prodajnim mjestima u Šibeniku: Tvrđava sv. Mihovila i Muzej Grada Šibenika te u sustavu Eventima.

Ulaznice za koncert u Trogiru 15. srpnja, s početkom u u 21sat i 30 minuta mogu se kupiti po cijeni od 160HRK (slobodno sjedenje) i 180HRK za VIP kategoriju (prva dva reda) na prodajnom mjestu u Trogiru: Tz Grada Trogira i u sustavu Eventima.

Foto: Šime Eškinja, maksim.co.uk

Učitati još
Zatvori