Ekskluzivni koncert Morcheebe na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

Ekskluzivni koncert Morcheebe na
Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

Morcheeba Skye I Ross

Doživite ekskluzivni ambijent ljetne pozornice Tvrđave sv. Mihovila 17. srpnja 2016. godine uz pravu glazbenu poslasticu – gostovanje popularnog britanskog benda Morcheebe. Šibenski je jedini koncert u regiji uvršten u veliku svjetsku turneju.

Popularni britanski bend Morcheeba osnovan je sredinom devedesetih godina u vrijeme proboja trip hopa na svjetsku glazbenu scenu. Zbog izvrsnog miješanja utjecaja R’n’B-ja, bluesa i popa, a posebice zahvaljujući osebujnom glasu pjevačice Skye Edwards, Morcheeba je naklonost publike stekla već prvim albumom ‘Who Can You Trust’ te je od tada stekla vojsku vjernih obožavatelja diljem svijeta.

Set lista šibenskog koncerta sadržavat će sve najvažnije momente iz gotovo dva desetljeća duge karijere banda poput legendarnih ‘Trigger Hippie’, ‘Part of the Process’, ‘Rome Wasn’t Built In A Day’, ‘Blindfold’, ‘The Sea’, ‘Never An Easy Way’, ‘Shoulder Holster’, ‘Gimme Your Love’, ‘Be Yourself’, ‘Otherwise’ i mnogih drugih. Morcheeba je jedan od onih bendova koji su izgradili poseban odnos s hrvatskom publikom tijekom niza sjajnih koncerta. Bez sumnje, božanstven i prepoznatljiv glas Skye Edwards prenjet će šibenskoj publici zajedno s bendom, i nove pjesme sa jedinstvenim glazbenim izričajem, a koje se u isto vrijeme vraćaju korijenima zvuka koji je Morcheebu učinio slavnom u kasnim 1990-ima.

Album koji je nastao, a bit će objavljen u rujnu, podsjeća na duh Morcheebinog platinastog albuma Big Calm i spoj je novonastalog entuzijazma i dugogodišnjeg iskustva. Uz stare prepoznatljive hitove šibenska publika moći će uživati i u novonastalom glazbenom izričaju na koje se oslanjaju ‘Clear My Mind’, ‘Medecine’, ‘Silent Way’, ‘Light of Gold’i ‘Feet First’.

morcheeba_1769016

Ulaznice se od danas mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima Eventima te preko sustava www.croatia-tickets.com. Cijena u pretprodaji iznosi 180 kn i vrijedi do 10. srpnja, a od 11. srpnja do 17. srpnja cijena će im iznositi 200 kn.

Učitati još
Zatvori