Dva odlična partyja i koncert u Zagrebu

Dva odlična partyja i koncert u Zagrebu

funk post

The Mighty Mocambos

Nakon iznimno uspješnog lansiranja 1. Hrvatske Funk Konferencije, u svibnju nam dolazi nastavak hrvatskog funk revivala. Hrvatska Funk Delegacija, koju je pokrenulo 16 delegata iz Hrvatske u svom drugom izdanju vraća autentičnu live Funk svirku u grad s koncertom The Mighty Mocambosa. Uz koncert koji će se održati u Močvari 6. svibnja, Hrvatska Funk Delegacija organizira i dva predpartyja.

Stvarno su rijetki bendovi iz oblasti Funk / Soul revivala, tj. sa takozvane nu funk scene, koji kao cilj svog djelovanja imaju stvaranje originalnog, sirovog, autentičnog i novog Funk groovea, a upravo The Mighty Mocambos donose tu svježinu.

Uz to što su majstori prašnjavih bubnjeva, saturacije vrpci, sviranja na karipskim padelama i polaganja fantastičnog originalnog Funk groovea na traku, ova neprikosnoveno originalna sedmeročlana Funk grupacija čak i sama štampa svoje 45ice na vlastitoj preši iz 70ih.

Cijena karte u pretprodaji iznosi 45 kuna, a moći će se kupiti tijekom zagrijavanja na kojima će šest Funk Delegata zavrtiti kratke setove 23. travnja u MOJO baru i 29. travnja u Hostelu Swanky Mint te u Dirty Old Empire-u u Tratinskoj. Za sve novosti koje donosi bend pratite Facebook stranicu.

Foto: The Mighty Mocambos

Učitati još
Zatvori