Dueti Beyoncé o kojima se priča

Ovog je vikenda u njujorškom Central Parku održan Global Citizen Music Festival, besplatno događanje koje se svake godine odvija u Velikoj Jabuci te okuplja javne ličnosti s ciljem podizanja svijesti o siromaštvu u svijetu te borbi koju organizacija Global Citizen vodi.

beyed1

Uz headlinere kao što su Coldplay, Beyoncé, Ed Sheeran i Pearl Jam te pojavljivanja Prve dame SAD-a na pozornici, okupljeni u Central Parku znali su da ih očekuju glazbene poslastice, no ove se godine o festivalu priča i više nego inače. Glavni su razlog zanimljivi dueti koji su se odvijali, a glavna njihova protagonistica je bila Beyoncé. Tako je popularna pjevačica na scenu prvo dovela Eda Sheerana za akustičnu obradu svog hita ‘Drunk in Love’ te oduševila publiku, a zatim se pridružila Eddieju Vedderu iz Pearl Jama kako bi zajedno otpjevali ‘Redemption Song’ Boba Marleya.

Osim brojnih drugih nastupa na festivalu i solo izvedbi Queen B koje uvijek obaraju gledatelja, akustični spojevi naizgled vrlo različitih glazbenika pokazali su se kao pun pogodak i sve su oči svijeta bile uprte upravo u ovu humanitarnu akciju. U nastavku pogledajte nastupe.

Foto: YouTube screenshot

Učitati još
Zatvori