Još 5 filmova iz Harry Potter svijeta

Još 5 filmova iz Harry Potter svijeta

cudesne-zvijeri-1

Datum premijere prvog filma iz franšize se približava (17. studenog), a J. K. Rowling sada je najavila kako će se film ‘Čudesne zvijeri i gdje ih pronaći’ snimati u čak 5 nastavaka! Prvobitno se mislilo kako će se raditi o tri filma, što je već i tada zvučalo kao jako puno u odnosu na mali broj stranica tiskanog priručnika, no čini se kako se kako se priča širi dalje.

J. K. Rowling nije bila ovako zauzeta od kad je završila pisanje sage o Harryju Potteru. Ove smo godine dobili predstavu ‘Harry Potter i ukleto dijete’ koja je postavljena u Londonu, ukoričeni scenarij predstave stigao je u sve knjižare u kolovozu, a u rujnu 3 nove e-knjige, odnosno priručnika iz čarobnjačkog svijeta.

fantasticne-zvijeri-3

‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ prate Eddieja Redmaynea u ulozi Newta Scamandera, slavnog magizoologa koji dolazi u New York 1920-ih u potragu za čarobnim bićima koje proučava. Scenarij za drugi film već je napisan, a producent David Heyman najavio je kako će njegova radnja biti smještena u sasvim drugi čarobni svijet i nova bića. Također, u seriji filmova trebao bi se pojaviti i Dumbledore, a Gellert Grindewald mogao bi biti glavni negativac, poklonik tamne magije.

Dok čekamo razvoj situacije u čarobnjačkom svijetu i nove informacije o filmovima, pogledajte posljednji trailer za ‘Čudesne zvijeri i gdje ih pronaći’ koje stižu u kina za mjesec dana.

Foto: Warner Bros.

Učitati još
Zatvori