Koji novi filmovi dolaze u kina?

Koji novi filmovi dolaze u kina?

MV5BMTU5Mjk1OTYxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzk4MDAzMjI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

‘Baywatch’

Novi filmovi od 1. lipnja u CineStar kinima su ‘Baywatch’ (Spasilačka služba) i ‘Wonder Woman’, dok do kraja mjeseca dolaze još dva odlična filma – Svemir između nas i Kuća sreće.

BAYWATCH

Spasilačka služba je film koji prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona (Johnson), voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. Kako bi spasio zaljev, morat će se udružiti s mladim i bahatim spasiocem Mattom Brodyjem (Efron), koji ne poštuje nikakva pravila. U filmu glume Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Jon Bass, Kelly Rohrbach i Ilfenesh Hadera, a režirao ga je Seth Gordon, poznati majstor komedija koji potpisuje filmove Kako se riješiti šefa i Krađa identiteta.

MV5BMTU2NjM2MTAxNl5BMl5BanBnXkFtZTgwMDE5MDAzMjI@._V1_SY1000_CR0,0,1474,1000_AL_

‘Baywatch’

WONDER WOMAN

Film ‘Wonder Woman’ donosi priču o najpoznatijoj Amazonki stripovskog svijeta. Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu. U filmu glume Gal Gadot, Robin Wright i Chris Pine, a režiju potpisuje Patty Jenkins.

wonder woman

‘Wonder Woman’

SVEMIR IZMEĐU NAS

Film ‘The Space Beetween Us‘ dolazi u kina 8. lipnja. U svemirskoj avanturi, space shuttle kreće u prvu misiju kolonizacije Marsa, međutim odmah nakon polijetanja saznaju da je jedna astronautkinja trudna. Ubrzo nakon slijetanja, ona umire od komplikacija prilikom rađanje prvog čovjeka  na crvenom planetu – ne otkrivši tko mu je otac. Tako počinje neobičan život Gardnera Elliota. U istraživanju svoga porijekla, Gardner započinje online prijateljstvo s djevojkom iz Colorada, Tulsom. Kad napokon dobije priliku otići na Zemlju, poželi isprobati sva čuda o kojima je mogao čitati na Marsu. Međutim, kada znanstvenici počnu s pripremom za njegov odlazak, otkriju da njegovi organi ne mogu izdržati u Zemljinoj atmosferi… U filmu glume Gary Oldman, Asa Butterfield, Britt Robertson i Carla Gugino.

KUĆA SREĆE

Kraj mjeseca rezerviran je za novi film ‘The House’, komediju u kojoj Scott (Will Ferrell) nagovori svoje prijatelje da organiziraju ilegalni casino u svom podrumu nakon što su on i njegova žena Kate (Amy Poehler) potrošili svu ušteđevinu za kćerin fakultet. Glavne uloge u filmu imaju Will Ferrell, Amy Poehler i Jason Mantzoukas, dok režuju potpisuje Andrew Jay Cohen.

Za svaku kupljenu 2D ili 3D kinoulaznicu ponedjeljkom koju posjetitelj plaća isključivo na prodajnom mjestu tj. blagajnama CineStara i to beskontaktnim Mastercard i Maestro karticama, dobiva drugu 2D kinoulaznicu na dar. Više detalja o ovoj akciji saznajte na blitz-cinestar.hr.

16228901_1291079587616411_1593998088807120896_n

Foto: Blitz CineStar

Učitati još
Zatvori