Svi filmski hitovi i blockbusteri u kinima za 10 kuna

Svi filmski hitovi i blockbusteri
u kinima za 10 kuna

Filmski hitovi u kinima

Filmoljupci  će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji kino dan – dan za 10! . U utorak, 08. kolovoza u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već četvrto ljeto za redom,  a nastao je kao CineStarova nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine odaziv je sve veći pa  je prošlo ljeto u filmovima na „Danu za 10“ uživalo preko 65 000 posjetitelja!

Dan za 10

„Dan za 10“ znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su SF spektakl Luca Bessona – Valerian i grad tisuću planeta, gdje jednu od glavnih uloga ima Cara Delevingne, jedan od najpopularnijih top modela na svijetu, ali i Rihanna, pjevačica koja već dugi niz godina oduševljava milijune obožavatelja. Također se izdvaja povijesna drama Dunkirk redatelja Christophera Nolana, dok glavnu ulogu igra Tom Hardy, , treći nastavak filma znanstvenofantastične franšize Planet majmuna: Rat, kriminalistički trilerZakon jačeg. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što su Kako je Gru postao dobar. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove.  Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.

'Dunkirk'

‘Dunkirk’

Kaptol Boutique Cinema

Ovo je također prilika da za 10 kuna doživite posebno filmsko iskustvo i u najljepšem kinu u Zagrebu – Kaptol Boutique Cinema te da upoznate sve njegove čari. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, u interijeru se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn. Akcija obuhvaća i IMAX – najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu, koji je u ponudi u CineStar Arena Zagreb.

Savjetujemo da zbog sve većeg odaziva posjetitelja iz godine u godinu, čim prije kupite ulaznicu za „Dan za 10″ tj. za projekcije 0 8. kolovoza  i priuštite si posebnu ljetnu, filmsku večer uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar kina. Više informacija, kao i kupnja ulaznica moguća je online na: blitz-cinestar.hr.

mv5bnja4otuzndewof5bml5banbnxkftztgwmje2ntc0ode-_v1_sy1000_cr0014221000_al_

mv5bmji5njy4otk5m15bml5banbnxkftztgwmda1otqymdi-_v1_sx1500_cr001500999_al_

Učitati još
Zatvori