‘French chill’ glazba za dobar background

‘French chill’ glazba
za dobar background

Volimo pozadinsku glazbu dok radimo ili dok samo boravimo u svome domu. Ona stvara atmosferu koju priželjkujemo, s njome si možemo podići raspoloženje i kreirati zvučno ozračje baš po svojoj mjeri. Za odmor, vikend i lagani ritam dana otkrili smo odličnu pozadinsku glazbu koja će vas svojom kombinacijom stilova francuskog synth popa, reggea i laganog disca instantno odbaciti u savršeno stanje opuštanja laganog prolaska dana…

Australska DJ-ica Pjenné donosi ultimativne zvukove dobrih vibracija i razlog je za cjelodnevno njihanje u ‘feel good’ ritmovima, sve do kasno u noć kada se neopazice prebacuje u plesnu pozadinu.

No, da ne bi ostali samo na njezinom repertoaru, na svoju playlistu svakako morate uvrstiti također još jednog australskog DJ-a, Mall Graba čija se, nešto dinamičnija playlista savršeno nadovezuje na Pjenninu.

Za kraj, taman pred subotnji izlazak, odličnu glazbenu pozadinu donosi ‘australska prva disco dama’ CC:DISCO! koja donosi dobre zvukove čak i do Hrvatske gdje je gostovala na Dimensions festivalu ovoga ljeta.

chill-1

CC:DISCO!

Foto: Facebook, Screenshot

Učitati još
Zatvori