Serijal Carpool Karaoke sljedeći tjedan ima samostalnu premijeru

Serijal Carpool Karaoke sljedeći tjedan
ima samostalnu premijeru

carpool-karaoke-the-series-naslovna

Zahvaljujući Jamesu Cordenu i njegovom The Late Late Showu, Carpool Karaoke zabavljale su nas iz mjeseca u mjesec s najzanimljivijim raspjevanim gostima u autu. Nema koga James nije ugostio, uključujući čak i tadašnju prvu damu Michelle Obama u kombinaciji s Missy Elliott.

Carpool Karaoke

Carpool Karaoke: The Series

Početkom godine stigla je vijest kako će prilog kasnonoćnom showu dobiti svoju vlastitu seriju na Apple Music kanalu. I otada traileri zaista nisu razočarali.

Koncept Carpool Karaoke: The Series malo je drugačiji u smislu da će celebrityji uglavnom biti u automobilu s drugim celebrityjima, u ne tako običnim parovima. Iznimka je prva epizoda u kojoj će James Corden ugostiti Willa Smitha i koja će svoju premijeru imati 8. kolovoza.

Puno plesa, puno pjevanja i prije svega zabave gledatelji će moći pratiti kroz 16 epizoda. Neki od gostiju su John Legend, Alicia Keys, Ariana Grande, Metallica, Shaquille O’Neal, cijela obitelj Miley Cyrus, Gwyneth Paltrow, Sophie Turner, Maisie Williams, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith itd.

Za početak dostupan samo pretplatnicima Apple Musica, zasigurno će u nekom trenutku postati dostupno i širokoj publici. Pogledajte sve trailere u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?v=1iabPssyeNg

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori