Oper Air Party na Madvedgradu

Oper Air Party na Madvedgradu

U subotu 20.6. održava se  ‘BSH Medvedgrad Fortress Party’, prvi open air party ovoga tipa na lokaciji srednjovjekovne tvrđave Medvedgrad sagrađene u 13. stoljeću. Glavna atrakcija ove partijane, osim same tvrđave najbolji je pogled na Grad Zagreb.Ovaj party je jedan u nizu partyja u sklopu programa Zagreb Sunset Sessions; dakle, poanta je u cjelodnevnoj zabavi i iščekivanju zalaska Sunca.

medvedgrad post

Radno vrijeme partija  je od 16 do 6 sati sljedeće jutro! Možete očekivati raznolik  glazbeni sadržaj na dvije pozornice. Prva od njih nazvana BSH stage nalazi se unutar zidina i na njoj nastupaju Mario Amarillo, Matroda i BSH rezidenti; Room 33, Marko Halaus i Borna Kokić. Na drugoj pozornici koja je pozicionirana izvan zidina s pogledom na Grad nastupit će Blacksoul, Jan kinčl zero, Tom bug, Pete dux, Ufos Sakiris & Dino TM (back 2 back.) Osim ovih navedenih Dj-a očekuje vas live svirka saksofona i violine. Treba napomenuti da su ovi dosad nabrojani izvođači nisu svi na popisu tako da vas čeka i iznenađenje.

Osim glazbe, pića i hrane, posjetiteljima će moći uživati u popratnom sadržaju kao što su viteške borbe, rigači vatre, domaći proizvodi… Cijena early bird karte koja uključuje prijevoz od Mihaljevca do Medvedgrada i nazad, je 90 kuna. Kakca atmosfera vas čeka na Medvedgradu pogledajte u video klipovima! Sve pravovremene informacije o izvođačima i o održavanju partyja možete saznati na Facebook stranici.

Foto: Turistička zajednica grada Zagreba

Učitati još
Zatvori