Originalna ideja za božićni poklon

Originalna ideja za božićni poklon

medaljoni-cover

U zagrebačkom Arena Centru predstavljeno je 50 ukrasnih medaljona koje su samo za ovu prigodu oslikali hrvatskih likovni umjetnici, njih 50, pritom se referirajući na svoj dosadašnji rad i prepoznatljiv izričaj. Jedinstveni, dvostrano oslikani, medaljoni vrhunac su umjetničkog projekta i uspješne suradnje Arena Centra i HDLU-a drugu godinu zaredom.

blasek-maja-dream-big-never-grow-up

Dodatnu dimenziju ove hvalevrijedne suradnje daje njen humanitarni karakter budući da će sva sredstva od prodaje medaljona u Arena Centru biti donirana Centru Vinko Bek, za slijepe i slabovidne osobe te usmjerena u promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

Ana Kolega

Ovih 50 oslikanih medaljona moći će se kupiti putem online platforme za licitiranje te će svi zainteresirani moći licitirati, odnosno postavljati cijenu za umjetničko djelo po svom izboru. Početna cijena je simboličnih 500 kuna, a daljnji iznos određuju isključivo kupci. Također, djela će se moći kupit i na aukciji uživo u Arena Centru svake adventske nedjelje od 18 do 19 sati (27.11, 4.12., 11.12. i 18.12.). Radovi će biti ponuđeni za licitaciju u intervalima po tjedan dana, nakon čega se licitacija za pojedino djelo zaključuje.

GALERIJA:

Učitati još
Zatvori