Izložba i koncert u jednom u Vodnjanu

U Galeriji Boombarstick u Vodnjanu, ulica Pian 11, održat će se u petak 14. kolovoza 2015. u 20 sati prezentacija časopisa ‘Symposion’ kojeg stvara međunarodna grupa umjetnika iz Srbije, Italije, Francuske i Mađarske.

boombarstick 5

Na prezentaciji časopisa umjetnici će se predstaviti izložbom stripa, grafika,crteža i drugih likovnih radova koji su nastali za najnoviji broj časopisa ‘Hybrid realm’.

boombarstick 2

U sklopu izložbe održati će se promocija knjige ‘Wrong Time Wrong PLace’ Davora Gromilovića.
Glavni urednik časopisa Atila Širbik kaže – ‘Naše izdanje pod nazivom Hybrid Realm se gradi na proglasu ‘Organski otpad’ Mario Z. Nemeša, mladog pisca i teoretičara, koji sadrži 8 točaka. Na 8 točaka je reagiralo 8 pisaca s po jednim tekstom, nadalje je 8 tekstova obradilo 8 likovnih umjetnika, te se daljih 8 umetnika dotaklo 8 tačaka, kako bi pripremili vizuelne interpretacije u formi slike na platnu, grafike ili pak mini instalacije. Ali to još nije sve: 4 glazbenika su, uskladivši se na proglas, na tekstove i na vizualna djela, stvorili 8 glazbenih brojeva, kreirali jedan glazbeni album, jedan koncertni materijal’.

boombarstick 1

Izlagači su Agneš Verebič, Atila Štark, Žolt Vidak, Laslo Đerfi, Levente Sabo, Lehel Kovač, Mihael Milunović, Geza Ric, Mathieu Desjardins, Gio Pistone, Davor Gromilović, Pierre Schmidt, Norihiro Sekitani i DRO.

boombarstick 3

Izložbu će otvoriti članovi orkestra i autori muzičkog CD-a ‘Hybrid Realm’; Bernadet Brešćanski (violončelo), Dina Brešćanski (violina), Atila Širbik (elektronika). Više o programu saznajte na boombarstick.com

Učitati još
Zatvori