‘Batman V Superman’ od danas u kinima

‘Batman V Superman’
od danas u kinima

batman v superman naslovna

Sinoć je u multipleksu CineStar, u zagrebačkom Arena Centru, održana svečana premijera jednog od najiščekivanijih blockbustera godine – Batman v Superman: Zora pravednika redatelja Zacka Snydera, i to u IMAX 3D formatu.

Premijera je održana istovremeno u cijelom svijetu, zagrebačku je pogonio Iskon Internet. Dugoočekivani film koji spaja priče dva najveća superjunaka, Batmana i Supermena, u CineStar je privukao brojne poznate među kojima su Saša Lozar, Igor Barberić, Bizzo, Zoran Pribičević,Ivan Šarić i Korana Gvozdić.

2 Ivan Saric post

Ivan Šarić

Supermana je po drugi put utjelovio Henry Cavill, a Batmana prvi put Ben Affleck. Redateljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu ćemo gledati i Amy Adams kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao Wonder Woman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora.

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Na filmskim kanalima CineStar TV Channels zavirite iza kamere filma i pogledajte atraktivne materijale o filmu, kako je sniman, intervjue s glumcima i redateljem, filmske vijesti i još mnogo više. Film se u distribuciji Blitz film i video, u našim kinima, pretpremijerno otvara danas, a redovne projekcije kreću od 24. ožujka.

 Saša Lozar

Saša Lozar

Ivana Paradžiković

Ivana Paradžiković

Učitati još
Zatvori