5 albuma za 5 dana

5 albuma za 5 dana

Ovaj tjedan donosimo preporuku pet albuma za pet dana energične glazbe s brzim pop i jazz-punk ritmovima kojima ćete pozdraviti proljeće. Radni tjedan najbolje je započeti u plesnom, brzom i veselom ritmu kako bismo zadržali proljetni entuzijazam buđenja i na radnome mjestu.

taylor swift naslovna

1. Debitanski album “Muzika za djecu i penzionere” mladog autora Mikija Solusa je zagrebački kantautor koji je svojim zabavnim i duhovitim stihovima u jazz-punk ritmu unio dašak svježine na hrvatsku glazbenu scenu. Album je dostupan za besplatni download na linku mikisolus.bandcamp.com.

2. Madonnin trinaesti studijski album “Rebel Heart” dokazuje zašto nosi opravdanu titulu kraljice popa.

3. Taylor Swift je sa novim albumom “1998”, posve u pop žanru, osvojila glazbenu scenu te joj prognoziraju najprodavanije mjesto godine na glazbenim top ljestvicama.

4. Adele još uvijek drži mjesta na svjetskim top ljestvicama sa svojim albumom “21” izdanim 2011. godine. Poslušajte zašto je još uvijek jedan od najslušanijih i najprodavanijih albuma desetljeća.

5. Meghan Trainor ovogodišnje je osvježenje na glazbenoj sceni i trinaesta žena autorica koja je počela karijeru s prvim albumom “Title” i prvim singlom “All About That Bass” na prvom mjestu Billboard ljestvica u 56 godina. Poslušajmo zašto.

Učitati još
Zatvori