30. svibnja vraća se House of Cards

house-of-cards-1

Nakon mračnog i dramatičnog teasera za 5. sezonu serije House of Cards (Kuća od karata) koji je objavljen samo sat vremena prije početka inauguracije sadašnjeg američkog predsjednika Trumpa, Netflix donosi i puni trailer za 5. sezonu.

S trailerom koji počinje riječima “Američki narod ne zna što je najbolje za njih… Ja znam.” već je povučena paralela sa stvarnošću i događanjima na američkoj političkoj sceni, a čini se da je Frank Underwood nemilosrdniji nego ikad. Svoje mandate planira i dvadeset godina u budućnost, obraćajući se ženi Claire Underwood.

Svi koji su do sada pratili seriju znaju da mogu očekivati okrutnu dramu i puno neočekivanih zapleta, a da će Kevin Spacey, Robin Wright i ostatak glumačke postave još jednom briljirati u napetoj priči. Nove epizode na Netflix stižu 30. svibnja.

Foto: Netflix

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori