3 serije koje ćemo htjeti gledati ovog Božića

3 serije koje ćemo htjeti
gledati ovog Božića

MV5BYWM2ZTNlNGItNTMxYi00ZTEyLWIzNjAtZjM3ZjQ1ODMyYzMzXkEyXkFqcGdeQXVyNTQxMTIxMTk@._V1_SY1000_CR0,0,909,1000_AL_

Nešto više slobodnog vremena, dobro društvo, večernja druženja i dobra zabava su ono što priželjkujemo i što se nadamo ostvariti ovih blagdana. A u to se savršeno uklapaju dobre serije. I još bolje – dvije dobre kriminalističke serije: Wallander i Rebecka Martinsson.  A na sami Božić imamo prijedlog koji će se, vjerujemo, ama baš svima svidjeti – Dr. Who Christmas Special: Twice Upon a Time!

MV5BNmYxZTY3MjMtODA1YS00NmE3LWIwNDItNmY3YjA0ZTFkODA5XkEyXkFqcGdeQXVyNjMyMzczMzY@._V1_

Dr. Who Christmas Special: Twice Upon a Time

Serija dolazi 25. prosinca na male ekrane i razveselit će sve ljubitelje kultnog Dr. Whoa. Tradicionalno je to sada već božićno izdanje Dr. Whoa, a ovog puta donosi novu Doktoricu pod rednim brojem 13! Jodie Whitteaker uskače u ulogu najpoznatijeg filmskog doktora i putnika kroz vrijeme. Što nam sve Christmas Special donosi – otkrit ćemo na sami Božić!

Wallander

Kenneth Branagh je Kurt Wallander i ove zime opet ćemo ga gledati kao ćudljivog inspektora zbog kojeg je i nagrađen prestižnom nagradom BAFTA-om. Serija je snimljena prema bestseleru Henninga Mankella, majstora švedskih krimića. Svi željni napetosti, intrige i dobre kriminalističke priče, u dahu će pogledati 4. sezonu koja se ove zime vraća na male ekrane. Serija na male ekrane dolazi 9. prosinca.

wallander-s4-preview-final-season-chapter-poster-1920x1080

wallander_S2_E3_episode_icon

Rebecka Martinsson

Još jedna kriminalistička serija okupirat će našu pozornost ovih blagdana – Rebecka Martinsson. Nazvana prema junakinji priče, serija prati priču nastalu prema kriminalističkim romanima Åse Larsson. Rebecka Martinsson je uspješna odvjetnica koja se nakon smrti prijatelja nevoljko vraća u rodni kraj. Sama počne lov na osumnjičenog ubojicu i nađe se u vrtlogu događaja iz kojih, naizgled, nema povratka… Seriju idealno na male ekrane dolazi odmah nakon Wallandera, 15. prosinca.

FILE_71F07AF4-138B-4756-8FE0-891AC8611793

Sve TV serije možete pogledati u streaming videoteci Pickbox.

Učitati još
Zatvori