Više od 100 umjetnika i dizajnera na izložbi i partyju u Laubi

Više od 100 umjetnika i dizajnera na
izložbi i partyju u Laubi

Internacionalni Laserski samit jeftine grafike nakon Berlina, Amsterdama, Beograda, Basela i Beča prvi put predstavlja suvremenu regionalnu umjetničku scenu i u Zagrebu!

post 4

Umjetnički kolektiv Turbosutra u suradnji s Laubom dovodi Internacionalni samit jeftine grafike u Zagreb 18. i 19. studenog. Tijekom te dvije večeri pop up izložba u Laubi predstavit će suvremena umjetnička scena s područja Balkana te će posjetitelji moći i kupiti grafike po izuzetno povoljnoj cijeni čime posjetitelji mogu postati ponosni vlasnici radove nekih od najpoznatijih dizajnera i umjetnika, kao i radova novih, mladih kreativnih nada iz regije.

POST 1

Više od 100 dizajnera s prostora Hrvatske i Balkana sa svojim radovima pokazat će svoje radove te sa svojim dostupnim reprodukcijama posjetiteljima na originalan način oslikavaju duh vremena u kojem živimo i otvoreno govorimo o položaju dizajnera i umjetnika u suvremenom svijetu.

post 5

Laserski samit svoje korjene vuče iz Beograda još od davne 2009. godine kada je prvi put organiziran u Centru za kulturnu dekontaminaciju. U međuvremenu Laserski samit je postao globalni fenomen koji okuplja mlade kreativce, ali i kreativce iz područja dizajna, ilustracije i vizualnih komunikacija sa ciljem promocije i afirmacije grafičkog dizajna među najširom publikom, na svjež i neobičan način.

post 3

Obe večeri bit će i glazbeno zanimljive – glazbeni kolektiv CFSN zadužen je za dobro raspoloženje prve večeri, dok će beogradski tandem Ewox & Tamarinsky, Kristijan Molnar, Vuk Dedier iz kolektiva Sexy Deutsch i legendarni DJ Pytzek iz Zagreba biti zaduženi za provod druge večeri. Ulaz obje večeri je slobodan, a sve detalje možete saznati na lauba.hr  i lasersummit.com.

post 2

Učitati još
Zatvori