Prekid. Priča o muškarcima i madracima.

Vjerujemo da je svatko od nas u nekoj životnoj fazi imao vezu u kojoj je prekid bio najbolja opcija, a i nekog dosadnog tipa koji nije nikako popuštao.

Zasigurno nema osobe kojoj se nekad nije udvarao čovjek koji je bio silno simpatičan, ali ne i fizički privlačan. No, ta simpatičnost sigurno nije bila dovoljno snažan razlog da s tom osobom započnete vezu.

Najgore su veze iz sažaljenja. Kako to prekinuti, pogotovo kada se osoba silno trudi i jako je uporna?

Upravo na tu crticu podsjetila je najnovija Perfectina reklama o dosadnom starom madracu koji ne pušta… Ne da joj da ga se riješi…

Kako znamo da je kraj?

Nekad je to teško priznati. Kad ne osjećamo više leptiriće u trbuhu, kad ne osjećamo ljubav, kad je jednom puno više stalo nego onom drugom, kad ovom drugom uopće nije stalo, kad jedan drugog iscrljujemo, umaramo, mučimo i kad duboko u sebi slutimo da treba napraviti rez i jednostavno završiti tu besmislenu priču.

Game over. Idemo dalje.

Da, baš kao u Perfectinoj reklami s madracima.

Jeste li znali da madrac treba mijenjati svakih 6 do 7 godina?

Naime, stručnjaci kažu da madraci imaju vijek trajanja, a to je oko 15.000 sati spavanja. To je prvenstveno stoga što svake noći znojenjem gubimo oko pola litre vode, a svake godine gubimo pola kilograma odumrlih stanica kože. A gdje one završe? Većinom u našim madracima.

Da, madraci ne dolaze s timerom u sebi koji nas alarmira da je madrac dao svoje i da je pun odumrlih stanica i da se pjena počela mrviti. 

Oni se ne raspadaju naočigled poput tenisica, ne troše se baterije, niti se neće pokvariti kao elektronički uređaji. Zato valjda i prekasno saznamo da je madrac “dao svoje”, iako se često budimo umorni, bezvoljni s bolom u leđima.

“Mučimo se, moramo prekinuti.” 

“Ti prekidaš sa mnom?”

“Da… i problem nije u meni, već u tebi. Godinama me već ne puštaš na miru, naočigled više nisi za mene i već me duže vrijeme umaraš.”

“Riješi ga se! Iskoristi besplatan odvoz svog starog madraca i pronađi novi madrac svojih snova!”

Baš kao u Perfectinoj najnovijoj reklami.

Madrac je najlakše prekriti plahtom i zaboraviti da smo s njim u najintimnijoj vezi trećinu svog života. Upravo iz razloga što ponekad ne znate kako biste se riješili starog madraca, Perfecta Dreams vas u 5. mjesecu daruje posebnom mogućnošću – besplatnim odvozom starog madraca. O njemu više ne morate brinuti, a Perfecta Dreams će ga odvesti na deponij. Jedina stvar koju morate je – odabrati madrac svojih snova i započeti novu vezu u kojoj ćete biti zadovoljni.

Perfecta Dreams nedavno je uvela i opciju 100 noći probnog perioda na najbolje madrace. Zvuči odlično, pogotovo ako niste baš sigurni s kim biste tu vezu započeli.

p.s. Iskoristite odlične popuste na madrace, krevete i jastuke. Više o akcijskim ponudama saznajte na ovom linku 

Tekst: Boba Blašković
Fotografije: Damir Žižić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori