Kad cijeli zid postane ‘mood board’

A post shared by Mia Colona (@mia_colona) on

U eri snažno vizualnih društvenih mreža kao što su Instagram ili Pinterest mnoge su nam kreativne ideje postale puno dostupnije nego prije. Tako je primjerice i mood board, odnosno pano za inspiraciju, koji je uglavnom bio funkcionalno pomagalo u modnim profesijama ili primjerice dizajnu interijera, postao ukras u domu.

A post shared by lauren saylor (@afabulousfete) on

Mood board kao ukras

Nekad smo lijepili postere glazbenih zvijezda, a s godinama se ukusi mijenjaju i u svojim prostorima zahtijevamo puno viši nivo estetike. Neki će inspirativne plakate, uspomene i fotografije poželjeti uokviriti i to svakako rezultira urednijim izgledom. No ne poziva na kreativni zanos kao najdraži dijelovi magazina, citati, razglednice i sličice zbijeni na jednom mjestu.

A post shared by Photo | Direction (@bethcath) on

Mnogi će odabrati na ovaj način ukrasiti zid u svojem radnom kutku. Tako se i svakodnevni podsjetnici na papirićima koje stalno gubimo mogu dobro uklopiti u cijelu priču i biti vidljivi, kao i inspiracija za još bolji radni dan.

A post shared by Photo | Direction (@bethcath) on

Inspirativni zid

Ali zašto ne bi cijeli zid iznad kreveta ukrasili najdražim sitnicama kao što to recimo radi poznata blogerica Tessa Barton? Udobna atmosfera njenog stana zaradila joj je titulu Urban Outfitters blogerice, a način na koji je složila svoj mood board pretvorio se u njen zaštitni znak. Od poda do stropa, umjesto uokvirenih slika, ona je zid u dnevnom boravku ispunila sebi dragim isječcima iz magazina, plakatima, fotografijama, citatima.

A post shared by ⚡️Tezza⚡️ (@tezzamb) on

Ako vam se to čini kao ipak prevelik zalogaj, onda se možete držati manjeg kutka u domu, a ne želite li oštetiti zid ljepljivim trakama možete naprosto sve namontirati na jednu veliku ploču.

A post shared by ⚡️Tezza⚡️ (@tezzamb) on

A post shared by Kacie Cone (@kaciecone) on

A post shared by Megan Gonzalez (@maemae_co) on

A post shared by ⚡️Tezza⚡️ (@tezzamb) on

A post shared by ⚡️Tezza⚡️ (@tezzamb) on

Foto: Instagram

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori