Jednorog papuče koje griju noge

jednorog-papuce-3

Sitnice čine život ljepšim. Tako barem kažu. No, postoje još manje stvari koje nas mogu razveseliti samo s time što ih imamo kod kuće. Koliko god nepotrebne one bile, znamo da ćete naći važan razlog zašto ih morate imati. Sjećate li se, primjerice, jednorog papuča koje svijetle u mraku?

Ove zime dolaze u još boljoj varijanti – u novim bojama i s opcijom grijanja nogu. Upravo ono što nam treba zimi – veselo i funkcionalno.

jednorog-papuce-2

Ružičaste ili lila jednorog papuče griju noge kada ih putem USB-a uključite u struju, što je korisno kad krenemo provoditi sate ispred kompjutera. Osim što su vrlo mekane, one su i udobne, čak i u trenucima dok ne zagrijavaju nogu razveselit će vas samo jedna pogled na njih.

jednorog-papuce-1

Možete ih nabaviti na stranici Smokonow.com koja dostavlja i u Hrvatsku.

Foto: Smoco Inc.

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori