Jedinstveni bicikli domaćih kreativnih snaga

SentiMental Bikes

OKO

U Francuskom paviljonu održan je Chain Reaction party na kojem su predstavljeni unikatni custom-made bicikli, rezultat suradnje Beck’sa s Duškom Ilijevićem i brendom SentiMental Bikes te četvero afirmiranih kreativaca, poznatih na domaćoj i međunarodnoj umjetničkoj sceni. Kao dio platforme Beck’s Limited Edition, koja spaja filozofiju brenda Beck’s i specifičnih umjetnika iz polja interesa brenda, posjetitelji su mogli vidjeti jedinstvene intervencije na poznatim biciklima, koji se time pretvaraju u umjetnička djela u duhu sto godina starih motocikala.

SentiMental Bikes

SentiMental Bikes

Beck’s je tako ujedinio poznatu likovnu i street-art umjetnicu OKO, međunarodno priznatu produkt-dizajnericu Anu Tevšić koja djeluje pod brendom -Love, Ana, jednog od najzanimljivijih street artista Lonca, afirmiranog i na svjetskoj street art sceni, te nagrađivanoga grafičkog dizajnera i tipografa Marka Hrastovca Hrasta.

SentiMental Bikes

Ana Tevšić

SentiMental Bikes

Produkt-dizajnerica Ana Tevšić opisala je svoju viziju tih posebnih bicikala: “Ovo je za mene bio novi izazov. Inspiracija za ideju došla je iz želje da kruti i hladni materijal utoplim, što me odvuklo u istraživanja starinskih bicikala izrađenih od kože. Htjela sam dobiti malo mračniju verziju bicikla koji može pristajati svakome i biti bilo gdje. Crna osnova, upotpunjena svjetlosmeđom kožom, ima klasičan i otmjen prizvuk. Crveni detalji koje smo dodali na takvu podlogu donose odmak, služe kao zanimljiv koloristički akcent i podižu cijelu kombinaciju. Mnogo ručnog rada i truda koji su ideju prenijeli u stvarnost na kraju su proizveli definitivno poseban custom-made bicikl! Nadam se da će novi vlasnik biti jednako sretan ili sretna s njim kao i ja.”

SentiMental Bikes

Lonac

SentiMental Bikes

Beck’s je za ambasadore projekta Beck’s Chain Reaction odabrao kreativce i umjetnike koji su aktivni predstavnici urbane umjetničke scene, a njihov se specifični umjetnički izraz i posvećenost detaljima odražava i na ovim unikatnim biciklima, u kojima će priliku imati uživati sretni dobitnici natječaja i time postati i vlasnici pravih umjetničkih djela na dva kotača.

SentiMental Bikes

Marko Hrastovec Hrast

Osim u atraktivnoj izložbi bicikala, gosti su mogli uživati i u Beck’su uz elektronske zvukove Novella iz poznatog domaćeg DJ kolektiva Ekstrakt Crew te inovativnoj videoinstalaciji videoumjetnika Ivana Liika. Više informacija na službenoj mrežnoj stranici projekta Becks.hr.

SentiMental Bikes

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori