Veselje koje donosi ljuljačka u domu

A post shared by EEF LILLEMOR® (@eeflillemor) on

Ljuljačka u sobi za sve koji su djeca u duši

Nikad nije krivi trenutak za probuditi dijete u sebi, a možda najbolji način za to je ljuljačka instalirana u interijeru. Mnogi su prigrlili ovaj vrckasti trend s boho notom koji u dom donosi veselo raspoloženje.

I ne samo kad se radi od dječjoj sobi, već i dnevnoj sobi, kuhinji ili spavaćoj sobi. Ljuljačke najrazličitijih oblika postale su mini must have, barem ako je suditi po Instagramu. Dijele se na nekoliko različitih tipova – klasičnu drvenu dasku poduprtu užetom koju vole minimalisti, križanca između ležaljke, ljuljačke i stolice napravljenog od užadi u koji se možete udodbno zavaliti i čitati omiljenu knjigu dok se nogom lagano odgurujete od poda te pletenu košaru/jaje, točnije viseću stolicu koja će vas poput kukuljice obaviti udobnošću – pogotovo ako ju ispunite jastučićima.

A post shared by Zoco Home (@zocohome) on

Iako će možda najveći hit biti u dječjoj sobi, i sigurno najviše upotrebljavana, ljuljačka će dodati razigrani moment u svaku sobu. Bez obzira živite li u kući ili u stanu, ovi šarmantni detalji mogu se instalirati na grede ili na strop uz pomoć kuka, samo morate paziti na opterećenje koje može podnijeti da ne bi nehotice napravili više štete nego koristi.

Da užitak bude potpun, svaki tip ljuljačke možete učiniti udobnijim i dodatno ga stilizirati uz jastučiće, dekice i slične dekorativne elemente.

Jesmo li vas nagovorili?

U nastavku donosimo još malo inspiracije, ako niste sigurni. A na ovom linku pročitajte kako ju je u svojem stanu instalirala hrvatska blogerica Ines Šitum.

A post shared by Flat White (@flatwhitearchi) on

A post shared by Irina (@irinahp) on

A post shared by Marzena (@marzena.marideko) on

A post shared by Marzena (@marzena.marideko) on

A post shared by Lorena (@lorena_m_f) on

A post shared by A V E C S O F I É (@avecsofie) on

A post shared by A V E C S O F I É (@avecsofie) on

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori