Poster koji će vas podsjećati na jedan od najljepših dana u životu

Rođenje djeteta je za svakog roditelja jedan od najposebnijih dana u životu koji želi obilježiti na ovaj ili onaj način. I ne samo obilježiti, već zauvijek čuvati uspomenu na te prve dane kada ste svoju malu štrucu donijeli doma, presretni i prestrašeni zbog svih promjena koje vas čekaju.

The Birth Poster

Osim klasičnim fotografijama ili posebnim baby/family snimanjima, mnogi se odlučuju te posebne trenutke obilježiti različitim tematskim posterima. Vrlo je popularna tema zvjezdanog neba kako je izgledalo u trenutku rođenja djeteta, a jedan se švedski brend specijalizirao za još zanimljiviji pristup. Naime, The Birth Poster će na vašem zidu ovjekovječiti veličinu bebe na dan kada je rođena. U omjeru 1:1 imat ćete minimalistički dizajniranu siluetu i vječnu uspomenu s popratnim detaljima kao što su dužina, težina, datum rođenja i ime djeteta.

The Birth Poster je u Švedskoj 2013. godine pokrenuo bračni par Evelina i Gustav Westman. On kao kreativni direktor, a ona kao ilustratorica, uspjeli su u jednom posteru spojiti nešto čime su oduševljeni roditelji diljem svijeta. S godinama su razvili 10 različitih opcija izgleda postera, od jednostrukih do višestrukih linija te drugačijih položaja koji su možda bili svojstveni vašoj bebi. Brend dostavlja u Hrvatsku – kakvu siluetu želite na zidu možete isprobati odmah na službenoj The Birth Poster stranici.

Foto: Instagram, The Birth Poster

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori