Kvarnerski resort u koji smo se zaljubili na prvi pogled

Resort Marbere Flora okuplja vile u kojima je odmor pravi zen doživljaj

U sliku o idealnom odmoru, zasigurno se uklapa resort smješten usred Mediterana čiji je interijer osmišljen s puno pažnje, odakle puca pogled na očaravajući horizont. Upravo smo jedno takvo mjesto pronašli na otoku Krku i potpuno se zaljubili u prizor. Riječ je, naime, o resortu Marbere Flora koji uključuje nekoliko zanimljivih, ali prije svega udobnih vila s pogledom na idiličnu otočnu prirodu. Spoj prirodnih materijala i neutralnih boja već je prvi znak da je ovdje apsolutno sve prilagođeno uživanju i udobnosti. Naglasak je na osobnosti i intimnoj atmosferi pa ukoliko maštate o odmoru gdje ćete se u potpunosti posvetiti svom miru i “punjenju baterija”, ovo je savršeno mjesto za vas.

More je u neposrednoj blizini ovog resorta što naglašava atmosferu mira i zen ugođaja kojemu težimo kada je u pitanju godišnji odmor ili, barem, vikend bijeg iz grada. Bogata vegetacija djeluje gotovo terapeutski na svakoga tko odsjedne na ovom mjestu. Za goste je odmor prilagođen njihovim željama kroz gastronomske, sportske, animacijske i slične sadržaje. 

Inovativan pristup kvalitetnom odmoru

Marbera Flora Green Villas predstavlja inovativan pristup kvalitetnom odmoru, s dozom luksuza prihvatljivog svima. Arhitektonski studio SKROZ zaslužan je za uređenje ovih vila. Ovi su stručnjaci na najbolji način povezali interijer i eksterijer prostora, zadržavajući privatnost spavaćih prostora koja stvara intiman odnos s prirodom koja ga okružuje. A to je izuzetno važno kada je u pitanju odmor.

Marbera Resort razvio je jedinstveni koncept koji je upravo radi postizanja maksimalne kvalitete smještaja, spojene s prirodnim elementima koji ne postoje nigdje drugdje.

Vile idealne i za parove i obiteljski odmor

Posebnost vila odlikuje se u oblikovanju funkcijskih različitih kućnih kućica – prostora za boravak i prostora za spavanje, koji imaju sasvim suprotan karakter. Privatni prostor je rezerviran za odmor i odvojenost, uz prozore i otvorene na fasadi koji „kadriraju“ neposrednu okolinu, donoseći šumsku atmosferu u interijer.

S druge strane, javni prostor objekata – dnevnog boravka, kuhinje i blagovanja, otvorenog i otvorenog prostora s vanjskim prostorom, putem velikog broja staklenih površina, prozora, prostrane terase i drvene pergole koja natkriva prijelazni prostor boravka na otvorenom.

Kapaciteti se razlikuju, što ih čini idealnim rješenjem za različite skupine posjetitelja. Parovi će tako najviše uživati ​​u intimnim Lilium vilama, a obitelj će idealno rješenje pronaći u vilama Salvia i Pinus, dok su za veće grupe i obitelji stvorene vile Olea.

Foto: Marbere Flora

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori