Kafić u kojem će vas dočekati hrpa korgija

@corgiinthegarden

Već neko vrijeme u svijetu vlada trend kafića u kojima vladaju kućni ljubimci, ponajviše mace. Čak i Zagreb ima svoj cat cafe u kojem će vas dočekati mace koje tamo stalno borave i s kojima se možete pomaziti ako su raspoložene.

Preslatki korgiji

Novi hit u Bangkoku je korgi cafe, vijest o kojem se proširila cijelim svijetom, baš zato što će vas na ulazu dočekati trinaest preslatkih korgija i bez sumnje razveseliti. Ovi slatki psi poznati po su po svojoj druželjubivosti i pozitivnoj energiji, a da ne spominjemo simpatično kretanje zbog kratkih nogu. No sva slatkoća neka vas ne zavara jer ovo su psi koji su se godinama koristili kao lovački, za čuvanje stoke ili kao psi čuvari, sve dok kraljica Elizabeta II. nije popularizirala njihovo držanje kao kućnog ljubimca te trenutno ima čak četiri psića na kraljevskom dvoru.

@corgiinthegarden

Nestašni su i treba ih trenirati, no brzo uče i vole savladavati teže zadatke zbog čega su agility treninzi idealni za njih te će usporiti sklonost debljanju.

Kafić Corgi in the Garden

Dvanaest korgija koji su se našli u Corgi in the Garden kafiću zapravo su slučajnost. Vlasnica Tanchanok Kanawaong prvo je nabavila jednog psa, pa zatim još jednog i ubrzo ih je bilo pet. Kada su se neki od njih sparili odjednom je imala leglo od 13 korgija čiju je energiju željela podijeliti s drugima i tako se rodila ideja za kafićem. Danas je kafić prava atrakcija za koju se plaća ulaz uz jedno dobiveno piće i mogućnost igranja s psićima, a postoji mogućnost da se sve ulaznice rasprodaju vrlo rano ujutro.

Dean, Quinn, Porkchop, Pumpkin, Salmon, Bean, Bone, Babycorn, Blossom, Bluebell, Barley, Buttercup i Marmalade su stalni stanari kafića koje i mi želimo upoznati. Corgi in the Garden je must see stanica ako planirate posjetiti Bangkok.

@corgiinthegarden
@corgiinthegarden
@corgiinthegarden
@corgiinthegarden
@corgiinthegarden

Foto: Instagram @corgiinthegarden

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori