Instagram razglednice: Grčka

Uz Italiju i Hrvatsku, Grčka je još jedno omiljeno mediteransko odredište za ljetni odmor. Bogate povijesti i odlične gastronomske ponude, predivnog mora i velikog broja otoka, doista turistima nudi najrazličitije opcije.

U posljednjih je godinu dana, posebice zahvaljujući Instagramu, na vrh najpoželjnijih mjesta došao Santorini. Popularan je oduvijek, no tako dostupan pogled na njegove kaskadne uličice i preslatke kućice zaista je doveo do booma popularnosti.

Santorini, @gypsea_lust

Santorini, @gypsea_lust

Prekrasna Grčka

Mykonos i Zakintos ubrajaju se u jednako popularna mjesta, no obala je toliko razvedena da je izbor otoka doista raznolik. No odlučite li se za Grčku ljeti očekujte masovni turizam. Horde ljudi posjećuju sva ona mjesta koja s čežnjom promatrate na društvenim mrežama stoga je najpametnije birati datume izvan sezone kada su temperature malo blaže, a broj turista malo manji.

Grčka

Zakitos, @doyoutravel

Donosimo grčke razglednice koje će vas sigurno inspirirati da otputujete tamo, ako to već ionako nije u vašem planu.

Atena

Santorini

Paros

Mykonos

Zakintos

Grčka

@joyzzzheng

Kreta

Hydra

Ios

Milos

Folegandros

Foto: Instagram

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori