Jazavčar Eric je definitivno najslađi primjerak svoje pasmine na Instagramu

Jazavčar je zasigurno jedna od najpopularnijih pasmina i omiljen kućni ljubimac mnogima. Zašto baš njih biraju za svoje sustanare? Prije svega zato što osvajaju svojim prepoznatljivim izgledom. Kratke nožice i duguljasto tijelo čine ih apsolutno neodoljivima. Na Instagramu postoje brojni petfluenceri ove pasmine i svaki od njih poseban je na svoj način. No, jazavčar Eric odnosi titulu najslađeg primjerka svoje vrste na društvenoj mreži koju svakodnevno koristimo, a u nastavku doznajte i zašto.

Klupko puno ljubavi – jazavčar Eric

Ovaj ljubimac u srpnju će napuniti dvije godine. Klupko puno ljubavi teži oko 4 kile, stoga ne čudi da se najčešće voli smjestiti u krilo. Dok beskrajno uživa u bezuvjetnoj ljubavi i beskrajnom češkanju, rado pozira pred objektivom svog vlasnika. Na profilu broji 20 tisuća pratitelja što nas ne čudi s obzirom na to koliko je umiljat. Krzno mu je tamno crne boje s riđim obilježjima, što je ujedno i najčešći oblik krznenog pokrova kod jazavčara. Mala njuškica i velike crne oči, Eric nas je skroz raznježio, a vas?

Najčešće su i glavni likovi memes-a

Jazavčar je pasmina koja će vas osvojiti na prvu ponajprije zbog šarmantnih kratkih nožica, ušiju predimenzioniranih u odnosu na duguljasto tijelo, a zatim i svojim karakterom. Inače jako vole jesti i skloni su debljanju ako ne vode aktivan život. Nedavno smo pisali o karakteristikama pasmine kroz članak o Alfieju koji ima jako cool razglednice. S obzirom na specifičan izgled, često ih opisuju kao ‘sausage dogs’ pa ne čudi da su mnogi memes-i posvećeni upravo njima.

 

Foto: Instagram (@minidasheric)

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori