Hotel u Dalmaciji gdje sobe imaju privatan bazen

Kraj sezone ljeta na moru znači apsolutni mir i tišinu te time garantira potpuni odmor. Iako sunčeve zrake više ne griju svom snagom, postoji posebna čar u odlasku na destinacije koje smo navikli iskusiti samo pretrpane turistima. Isto vrijedi i za sve hrvatske destinacije te hotele na obali kojih je od ove godine uistinu mnogo, a početak jeseni često donosi i posebne ponude uz koje u raskoši luksuznih hotela možemo uživati bez predubokog zavirivanja u novčanik.

makarska-adriaticbeach9

Među brojnim preuređenim hotelima na obali koji su ovog ljeta otvorili svoja vrata našli su se i hoteli Adriatic Beach Resort te Sensimar Makarska koje je preuzela grupacija Karisma Hotels & Resorts, a koja u vlasništvu već ima nekoliko resorta u cijelom svijetu. Investicija u hotele Punta i Nimfa u Živogošću rezultirala je luksuznim hotelima s četiri zvjezdice, od kojih Adriatic Beach Resort, primjerice, prvi u Hrvatskoj nudi ulazak u privatni bazen ravno iz sobe. Sensimar Hotel manjeg je kapaciteta, a najveća prednost mu je veliki ‘infinity’ bazen.

makarska-adriaticbeach4

Oba hotela opremljena su spa&wellnessom, barovima, restoranima, bazenima, neposrednom blizinom plaže te svim potrebnim kako bi u sobama uživali do maksimuma. Posljednje zrake sunca tako u hotelima Karisma grupacije možete ‘uloviti’ po posebnim cijenama do polovice listopada i puniti baterije prije nego što stigne hladna zima. Što sve nude pogledajte na službenim stranicama hotela.

Adriatic Beach Resort

makarska-adriaticbeach6

makarska-adriaticbeach8

makarska-adriaticbeach3

makarska-adriaticbeach2

makarska-adriaticbeach7

makarska-adriaticbeach1

Sensimar Hotel Makarska

makarska-sensimar3

makarska-sensimar2

makarska-sensimar1

makarska-sensimar5

makarska-sensimar6

makarska-sensimar4

Foto: Karisma Hotels & Resorts

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori