Minimalističke ilustracije za fora uređenje prostora

shroom-black

GRETCHEN ROEHRS

Da umjetnici stvara od raznih predmeta i tehnika – tu je samo nebo granica i svašta možemo zamisliti. No, da se igraju s hranom kao djeca i od toga stvaraju preslatke ilustracije i printeve, i to s minimalističkim pristupom – na to još nismo naišli. Gretchen Roehrs umjetnica je koja stvara baš i isključivo tako. Uz svoja koloristička. bogata, apstraktna djela, nastala pretežno u tehnici ulja na platnu, Gretchen ima još jedan svoj mali, skriveni, umjetnički svijet.

MINIMALISTIČKE ILUSTRACIJE OD BILJAKA

Na Instagramu smo otkrili njezine minimalističke ilustracije gdje je hrana u službi odjeće, no i pokreta, a i stvaranja karaktera lika. Ona s običnim gljivama, korom banane, glavicom kelja i slično, stvara neobične, simpatične haljine, hlače, kombinezone te oblači svoje minimalne likove koji su skoro pa svedeni na formi ‘Čiča Gliše’. Pomičući hranu ili njezine ostatke, stavlja ih u prostor, daje im radnju tako da izgledaju kao da plešu, trče, žure se i sl.

shroom

Ove simpatične ilustracije možete kupiti kao printeve, a sve njezine radove možete vidjeti na  Instagram profilu ili  gretchenroehrs.com,

broccoliblack

broccoli

beetblack

beet

bananablack

banana

kale croissantblack rainbowblack

Foto: Instagram, gretchenroehrs.com

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori