‘Sweet Little Rain’ – magična šalica kave sa šećernim oblakom

@mellowercoffeesg

Sweet Little Rain je jedna jako posebna kava

Sweet Little Rain nije običan napitak – radi se o kavi iznad koje lebdi kišni šećerni oblak. Svaki put kada oblak pogodi para vruće kave on kiši tj. kaplje šećer, dodajući malo slatkoće vašem piću.

Lanac kineskih kafića Mellower uveo je ovu neodoljivu kavu i svakako jedan od njihovih najkreativnijih poteza. Instagram je krcat fotografija upravo ovog pića, no ako ste kojim slučajem u posjetu nekom od kafića, provjerite služe li u njemu baš Sweet Little Rain, što možete učiniti preko hashtaga #sweetlittlerain.

@mellowercoffeesg

Instagram je pun fotografija, preko njih skoro tisuću, no izdvojli smo njih nekoliko kako biste vidjeli o kakvom pravom malom kavenom čudu se radi. Mi smo se odmah zaljubili u ovu kreaciju i nadamo se da će se uskoro pojaviti negdje u našoj blizini!

@mellowercoffeesg
@mellowercoffeesg

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori