Dobra vijest za sve ljubitelje slavnih sendviča: U centru Zagreba ponovno se otvara Subway

Ako bismo morali birati jednu od najdražih fast food adresa na kojima uvijek pojedemo zbilja dobar sendvič, to bi svakako bio Subway.

Slavni američki lanac sendviča ima sada već bogatu povijest na hrvatskom tržištu, a nakon što je već jednom napustio Hrvatsku, Subway se ponovno vratio, i to s objektom u sklopu food courta zagrebačkog Arena Centra. Otad ga redovito posjećujemo nakon shoppinga, pa nas je dodatno razveselila vijest kako se Subway ponovno vraća i u centar Zagreba. Kako piše Kult plave kamenice, novi objekt s omiljenim sendvičima bit će otvoren u podnožju Iličkog nebodera, odnosno u njegovom prolazu, na adresi Ilica 1. Smjestit će se u prostoru bivše poslovnice RBA banke, a da je tome tako, svjedoči i znak brenda koji je već postavljen. Veselimo se skorašnjem otvorenju, a vi?

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori