Menu prvog Journal Man partyja je apsolutno oduševio

Christian Cabalier i Sanja Gregorius

Sinoć je u ugodnom ambijentu jednog od najpoznatijih zagrebačkih restorana održan prvi Journal.hr party posvećen samo muškarcima. Povodom lansiranja rubrike Journal Man, odlučili smo okupiti renomirane muškarce regionalne društvene scene (i njihove bolje polovice) te im pružiti dozu dobre zabave i ugodnog druženja. Kao gost iznenađenja nastupio je Gibonni te sve prisutne oduševio svojim najpoznatijim hitovima i zaista podigao atmosferu na vrhunac.

Tim Apetit City Restaurant & Bara

Savršeni menu za party

No, još jedna stvar koja je oduševila i o kojoj se pričalo bila je ponuda hrane. Nimalo klasična i nimalo svojstvena uobičajenim eventima, bila je zapravo vrlo prepoznatljiva za mjesto radnje partyja. Naime, odabrana lokacija bio je Apetit City Restaurant & Bar u centru Zagreba, u Masarykovoj 18, a ono što su uzvanici mogli probati na sofisticiranim tanjurićima koje su iznosili konobari bilo je dostojno večere od osam slijedova. Pomno sljubljivani sastojci provukli su se kroz mesna, riblja i vegetarijanska jela, upakirana u savršene zalogaje.

Zahvaljujući trudu vlasnice Sanje Gregorius, chefa Christiana Cabaliera koji je samo povodom ove večeri stigao u Zagreb i cijelog Apetit City tima, mogli smo uživati u pripremljenim delicijama između kojih se ističu beef tartar praline, carpaccio od hobotnice, papadum s miso pastrvom i kremom od avokada, pečena francuska guščja jetra s pireom od celera, rižoto s bijelim šparogama i bijeli teleći bolognese, azijski Black Angus s azijskim povrćem, ravioli sa svježim sirom i mini topfenknödel s raguom od jagode i rabarbare kao desert.

Pogledajte fotografije u nastavku, dovoljne su da vam ozbiljno izrastu zazubice.

Beef tartar praline – Tramezzini – maslac od oraha

Papadam – miso pastrva – krema od avokada – klice graška

Carpaccio od hobotnice – artičoka sa žara – šipak

Azijski Black Angus – azijsko povrće – sezamovo ulje

Rižoto s bijelim šparogama–bijeli teleći bolognese – salata od šparoga

Pečena francuska guščja jetra – Pire od celera – Granny Smith

Ravioli sa svježim sirom – menta-grašak-,,Beluger“leća – dimljeno kiselo vrhnje

Mini Topfenknödel – ragout od jagode i rabarbare – espuma od vanilije

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Man partyja: ChivasVinarija KutjevoMamić 1970., L’Oreal Luxe Hrvatska, SchweppesHP HrvatskaIris MBM Vrtni CentarRömerquelle vodaJuicyPorsche Centar Zagreb.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal.hr goody boxu: L’Oreal Luxe Hrvatska, Lelo HexSchweppesKanditSaponiaPoliklinika Poliderma.

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal.hr partyja.

Tko je od poznatih posjetio party pogledajte na linku.

Kako smo se zabavili pogledajte na linku.

Kako je izgledao goody box pogledajte na linku.

Foto: Marija Laća

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori