Festival Organ vida otvara se partyjem na krovu

fru-2

Povodom otvorenja festivala fotografije – Organ vida održat će se druženje na krovu za koje je zaslužan poznati Fruhstuck, a sve goste čekat će doručak koji će pripremati Smootch – from the mediterranean sun & nature, koji se upravo vratio s ljetnih festivala.

Kao i uvijek ovo je koncept spoj fine jutarnje glazbe i okrepljujućeg hangover doručka, a ovaj put održat će se u suradnji s Organom vida kao dio najdinamičnijeg festivalskog tjedna koji će trajati od 13. do 17. rujna i to s gostovanjem Pytzeka, phillipea i Oberöna + TBA koji donose chill, hip-hop, jazz, soul i funk na jednu od najboljih krovnih terasa u gradu, Zagrebačkog plesnog centra.

zpc-1

8. međunarodni festival fotografije Organ Vida, dosad je najopsežnijeg programa. Na sedamnaest lokacija u Zagrebu, brojni festivalski gosti prisustvovati će u festivalskom tjednu od 13. do 17.9. No, sami program je otvoren do 24. rujna, a uključuje izložbeni, edukativni, diskurzivni i zabavni dio.

Foto: FRüHSTüCK, Petar Santini

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori