Jedino što vam još nedostaje za opuštanje u kadi petkom

@mylittlebohome

Iako smo se usred radnog tjedna opustili povodom obilježavanja Praznika rada, čini se kako je mnogo zaposlenih i dalje umorno. Itekako se osjeća onaj prepoznatljivi umor karakterističan za petak prouzročen brojnim radnim satima, obvezama i cjelodnevnim juranjavama te plivanjima u zadacima.

Ipak, unatoč umoru, petak uvijek unosi u tjedan vedrinu i opuštanje.

Zakoračili smo u početak vikenda i sada je većini na umu kako što kvalitetnije iskoristiti neradne dane pred nama.

Proljeće uvijek poziva za istraživanje, druženje na otvorenom i putovanje, no čini se kako će vikend pred nama biti ćudljiv, prohladan i kišovit pa su mnogi od nas odustali od vikenda u pokretu.


Topla i pjenušava kupka petkom uvijek je dobra ideja

Dobra alternativa sadržajnom vikendu na otvorenom, čini se da je opuštanje u ugodnoj kućnoj atmosferi. Kako bismo se pripremili za vikend tijekom kojega ćemo vratiti izgubljenu energiju i posvetiti se sitnim užitcima, dobro je započeti s toplom kupkom koja će goditi mentalnom i tjelesnom opuštanju, ali će učiniti dobro i za našu kožu.

@thisisglamorous

Čaša vina uz mekanu svjetlost svijeća, mirisna ulja i pjenušava kupka, idealan su scenarij za savršenu večer.

Držač za čašu koji pretvara večeri u čistu dekadenciju

Kako bi sve bilo baš po vašoj mjeri, tu je Sipski držač za čašu u kupaonici. Dok se opuštate uz omiljenu glazbu ili čitate knjigu tijekom opuštanja u toploj kupci, čašu možete odloži na sigurnom mjestu bez straha da ćete proliti vino, razbiti ili prevrnuti čašu.

Proizvod postaje sve traženiji, posebno kod milenijalaca koji nakon napornog dana, samo žele malo vremena posvetiti sebi i uživanju.

Držač je moguće naručiti preko Amazona ili na stranici Urban Outfiters. I jednom kada ga isprobate, još ćete više zavoljeti svoje večeri uz vino i toplu, kremastu kupku.

Foto: Instagram, Urban Outfiters

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori