One će vam ukrasiti vjenčanje baš onako kako želite

dotarice-7

Ove prekrasne i šarene zadnje danje ljeta i početak jeseni mnogi parovi iskorištavaju za vjerovatno najugodniju varijantu vjenčanja na otvorenome.

Temperature su taman, nije prevruće, a ugodni večernji povjetarci zazivaju da se ogrnete i udobno stisnete uz svoje bolje polovice na dekicama, ljuljačkama, ležaljkama ili prostretim jastucima na otvorenome.

dotarice-2

dotarice-3

Takvu magičnu atmosferu donose i Dotarice, kreativni tim za dekoraciju vjenčanja i ostalih kreativnih događaja. One su na posljednjem vjenčanju na otvorenome izuzetno uspješno spojile boho i minimalizam, a skupa s time i kič, i to sve na jako elegantan način da u prvi mah i niti ne znate kako biste opisali ovu bajku od vjenčanja.

dotarice-4

dotarice-8

Vjenčanje na otvorenome, u prirodi, podrazumijeva kulisu od mnogo zelene boje, tako da su kao glavni kontrast toj boji ove kreativke suprostavile bijelu. No, bijelu kojom su maskirale sve dodatne predmete i dekoracije koje su taj vanjski prostor učinili jedinstvenim i originalnim.

dotarice-5

dotarice-6

Na ovom vjenčanju tako su se našli i reketi, plastična lutka iz izloga, no i jako efektne biljne dekoracije stolaca i brendirano piće mladenaca kao i romantične biljne zahvalnice.

dotarice-9

Miks prirodnog i umjetnog te minimalizma i kiča na ovom vjenčanju je doveden do savršenstva! A kakve sve ostale dekoracije Dotarice mogu ostvariti pogledajte na njihovoj Facebook stranici.

dotarice-10

dotarice-11

dotarice-12

dotarice-13

Foto: De Botanika Weddings

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori