Zavirite u ‘Game of Thrones’ hotel napravljen u potpunosti od leda

GOT HOTEL 1

Game of Thrones hotel od leda

Lapland Hotels Snow Village u mjestu Kittilä, u Finskoj, svake godine prirede magičan doživljaj boravka u hotelu od leda. Mjesto je to s potpunom uslugom – od smještaja, do restorana. Od 20 milijuna kilograma snijega i 350000 kilograma kristalnog leda nastaje prava ledena, zimska, čarobna priča.

SnowVillage sastoji se od hotela, soba i apartmana, Ice restorana i Ice bara te Ice kapele. No, ove godine su odlučni napraviti nešto uistinu spektakularno! Cijeli hotel izveden je u temi Game of Thrones. Kipari iz Rusije, Poljske, Latvije i Ukrajine sudjelovali su u kreiranju prostora tako da svaki posjetitelj može vidjeti poznati tron iz serije, no ovog puta od leda, u prirodnoj veličini, dodatke u prostoru kao što su mačevi, zastrašujući Braavosi hol likova… Za one zainteresirane, mogući su i vjenčani obredi u kapeli. Ovo je stvarno prostor koju u potpunosti odaje počast temi i koji će svakog obožavatelji posve oduševiti!

 

Sve informacije o smještaju i samom hotelu možete saznati na laplandhotels.com, a pratiti ih možete i putem Facebook stranice i Instagram profila.

GOT HOTEL 2

GOT HOTEL 3

GOT HOTEL 4

GOT HOTEL 5

GOT HOTEL 6

Foto: SnowVillage

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori