Nova trgovina namještaja Mömax danas je i službeno otvorila svoja vrata

#nestonovo u Zagrebu

Mömax, austrijski lanac trgovina s namještajem, svoja je vrata otvorio danas, premijerno na našem tržištu. Pod sloganom „i svijet je odmah ljepši!“, nudi odličan i bogat asortiman za uređenje doma po povoljnim cijenama. Mömaxov koncept ponude zasniva se na kreativnom dizajnu, jednostavnosti i udobnosti te praćenju svjetskih trendova.

Mömax kupcima nudi pristupačna i moderna rješenja za uređenje prostora, u skladu s njihovim individualnim potrebama i životnim stilom. Ona obuhvaćaju proizvode za uređenje dnevnih i spavaćih soba, kuhinja, kupaonica, blagovaonica, ureda, predsoblja, soba za bebe, djecu i mlade, za uređenje vrta, širok izbor svjetiljki, razne komade namještaja, ukrasne i tekstilne proizvode, kao i one za kućanstvo.

Brend Mömax ove godine slavi 15. godišnjicu, a prva je poslovnica u Hrvatskoj 66. na europskom tržištu. Posjetite Mömax u Zagrebu već danas do 20 sati na adresi Slavonska avenija 106, 10373 Ivanja Reka.

Više o Mömaxu, oazi inspiracije i modernog namještaja koji nudi najnovije trendove za uređenje doma, možete pronaći na www.isvijetjeodmahljepsi.hr, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori