Još jedan kafić u Beogradu koji jedva čekamo posjetiti

Coffe shop Family CUP

Prije dva mjeseca u Beogradu otvoren je novi Coffe shop Family CUP, na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 26. Projekt potpisuje N-Martin Project tj. Nikola Martinović s Jelenom Plačkov i Dunjom Zilić. Ovim elegantnim prostorom dominira zelena boja koja postiže istovremeno ugodan, intiman, no i jak efekt. Jaka, no nenametljiva, idealna je za opuštanje, na što vas ovaj prostor i poziva. Toliko je ukorporirana u prostor da se nalazi čak i u toaletima.

Rasvjeta je riješena na zanimljiv način tako da u kombinaciji sa zelenom bojom stvara dojam uvijek svježeg, čak bi se usudili reći, sunčanog prostora. Ovo je kafić u kojem ćete svakako htjeti popiti kavu, prolistati novine ili pročavrljati s prijateljima… sve za opuštanje.

Foto: Nikola Martinović

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori