Lampe industrijskog dizajna s hrvatskim potpisom

delightful-2-1

Black Moon lampe

Black Moon dizajnerski je brend koji spaja organsku prirodu drva i metala. Iza brenda stoji krajobrazni arhitekt i dizajner Ivan Juratek koji inspiraciju pronalazi u zaboravljenim predmetima prepuštenim zaboravu. Pronalazi ih na raznim mjestima; od napuštenih kuća, preko šuma pa sve do tvorničkih hala. Zatim ih ručno obrađuje i daje im novu svrhu u obliku uporabnih skulptura. Predmete izrađuje u sirovom obliku zato što smatra da je ljepota upravo u životnoj priči materijala, a uporabna namjena je ono što stvarima osuđenim na propast daje još jednu priliku za život.

U ponudi Black Moon ima komade namještaja i rasvjetu, a rasvjeta je ono što je nama najviše zapelo za oko. Lampe koje na prvu djeluju nezavršeno i koje kao da se trebaju nalaziti u nekom industrijskom prostoru, na drugu odaju divnu povezanost s prirodom, organičkim i iskonskim.

 

 

delightful-1-1

fissure01-3-1

fissure02-2-1

Nastale su spajanjem dva istovremeno suprotstavljena i komplementarna materijala – drva i metala, a oplemenjene diskretnom rasvjetom. Objekt su koji će svojom formom, čak prije nego upalite svjetlo, zauzeti mjesto skulpture u prostoru.

Za više informacija o lampama, dimenzijama, oblicima te izgledu posjetite black-moon.me.

fissure02-3-1

fissure03-2-1

fissure04-6-1

fissure05-3-1

fissure04-9-1

grandma-2

grandma-3

icarus-2

icarus-5

scrap-1

scrap-3

whale-2

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori