Detalji za dom koje smo pronašli na Asosu

asos-detalji-za-dom-10

Poznata stranica Asos jedno je od najomiljenijih shopping odredišta. I dok se uglavnom tamo upućujemo tražeći odjevne komade, modne dodatke ili obuću, rijetko ćemo zaviriti u njihov Home odjeljak.

Kao i brojni drugi fashion brendovi o kojima smo već pisali, i Asos s pažnjom i u svom stilu oprema stranice detalja za dom. Tamo ćete pronaći cool brendove kao što su Sass & Belle, Pimkie, Typo ili Gift Republic koji u ponudi ima najslađe sitnice za opremanje vlastitih interijera.

asos-detalji-za-dom-8

Asos Home

Uglavnom se radi baš o sitnicama, posuđu, slatkim šalicama i zdjelicama, lunch boxevima, vazama i slično. S vremena na vrijeme naići ćete na veće komade poput tepiha, dekica i taburea, a što je najbolje – možete ih naručivati direktno na svoju adresu zajedno s onom haljinom koju ste dugo gledali.

Na službenoj Asos stranici pronađite cijelu Home liniju i komade koji su nam dostupni, a mi u nastavku izdvajamo neke od najsimpatičnijih.

asos-detalji-za-dom-11

asos-detalji-za-dom-2

asos-detalji-za-dom-9

asos-detalji-za-dom-7

asos-detalji-za-dom-12

asos-detalji-za-dom-15

asos-detalji-za-dom-5

asos-detalji-za-dom-4

asos-detalji-za-dom-13

asos-detalji-za-dom

Foto: Asos

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori