Catastrophic Creations -namještaj za mace jako cool dizajna

Namještaj za kućne ljubimce može uljepšati, ali i narušiti izgled interijera. Svi koji imaju životinju u domu znaju da je on nužan. Iako oni razmaženi mezimci najčešće spavaju svugdje samo ne na mjestu koje je predviđeno za njih. Brend simpatičnog imena, Catastrophic Creations ima grebalice, penjalice i krevetiće koji ne samo da će uljepšati atmosferu u domu već će potpuno podići prostoriju u koju ga stavite.

Catastrophic Creations za nestašne mace

Ime Catastrophic Creations na prvu se možda čini kao neki Instagram memes s najgorim mogućim kreacijama. No, u slučaju američkog brenda to nije slučaj. Naime kolekcija koju su nedavno dizajnirali ima jako cool komade namještaja za mace. Grebalice od čvrste špage, razni mostovi koji će zaista biti ukras u domu, zidni krevetići koji izgledaju kao police i možete ih međusobno kombinirati… Čini se da mašta nije imala nikakve granice kad su se upustili u crtanje skica za Catastrophic Creations komade.

Savršen dodatak za moderan dom

Mace vole neobične stvari i uglavnom su im potrebne interaktivne igračke. Poželjno one koje će im zaokupiti pažnju na duže od nekoliko minuta. Upravo su se s tom mišlju vodiljom poveli kad su smišljali dizajn za Catastrophic Creations namještaj za mace. No, onu estetsku komponentu nisu zanemarili jer svaki moderan dom traži baš tu značajku uz onu funkcionalnu. Do sada su lansirali nekoliko kolekcija, a posebno nam se sviđaju mostovi i zidni krevetići u koje dodatno možete umetnuti i lončanice sa zelenilom. Creative Creations vašoj će maci svaki dan učiniti maksimalno zabavnim čak i ako zbog posla satima izbivate iz doma.

Foto: Catastrophic Creations

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori