O novom čarobnom hotelu na Hvaru piše čak i Vogue

greenbay5

Mali boutique hotel Little Green Bay nedavno je otvorio svoja vrata na otoku Hvaru kako bi spremno dočekao goste u prvoj ljetnoj sezoni. Smješten u uvali Lozna, uistinu se može pohvaliti mirnom lokacijom i kristalno čistim morem gdje bez ometanja možete odmoriti duh i tijelo, a da se već našao na radaru svjetskih medija svjedoči članak u francuskom Vogueu.

greenbay4

greenbay8

Renovirana stara kamena kuća postala je tako mjesto hedonizma – spoj prirodnih materijala u interijeru stapa se s eksterijerom te nastavlja skroz do obale mora gdje gosti imaju priliku ravno s ležaljke uskočiti u tirkizno prostranstvo. Ime hotela u potpunosti odgovara njegovoj lokaciji – skrivenoj maloj uvali i mediteranskom vrtu koji ga okružuje. Hotel su otvorili Parižani, brat i sestra Julie i Mathieu kako bi udahnuli život jednom napuštenom prostoru i stopili se s prirodom.

greenbay9

greenbay2

Sa samo 15 soba, mir je zagarantiran. A ako ne uživate u svojoj sobi, nudi se prostor terase, plaže, restorana s najfinijim mediteranskim delicijama, a vlasnici hotela organiziraju i brojne izlete po otoku.

greenbay11

Ovaj mali čarobni hotelčić već je zapeo za oko i francuskom Vogueu, što znači da mu pažnje u budućnosti neće nedostajati. Dodatne informacije o hotelu pronađite na njihovoj službenoj stranici.

greenbay12

greenbay7

Foto: Little Green Bay

1 Response

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori