Lifestyle preporuke: Marija Borić

Poznata glumica Marija Borić svojim glumačkim umijećem osvaja nas na malim ekranima kao i na kazališnim daskama. Marija u slobodno vrijeme najčešće posjećuje omiljene gastro adrese u Hrvatskoj i van njenih granica, putuje ali uživa i u beauty tretmanima koji je opuštaju od stresa i pune baterije. Simpatična Marija je s nama podijelila svoje lifestyle preporuke i pokazala kako održava ljepotu i zdravlje, a i u čemu uživa.

marija12

Najdraže 3 beauty adrese:

Frizerski salon Fabula de forma (Jure Kaštelana 19, Zagreb)
CitySpa (Zivtov Trg 3, Zabok)
Beauty Centar Afrodita (Nova Ves 17, Zagreb)

marija2

Najdraža 3 tretmana:

Odlazak kod Katice Topčić u “Fabula de Formu” na frizuru. Od pranja kose, masaže glave, friziranja i ćakulice, paket za poželjeti.
Masaže tijela pod rukama Štefice, Snježane, Martine ili Mateje u CitySpa u Zaboku, odlične masaže nakon kojih sam opuštena i relaksirana.
Vitalizacija kože lica collagenom u Beauty Cenrtu Arodita, preporučujem svima.

marija890

Najdraže 3 gastro adrese:

Restoran Lucija, Povile, Novi Vinodolski, prženi škampi sa orasima i pistacijom prefini, a njihove škampe na buzaru su najbolja buzara koju sam jela. Gospodin Srečko peče najbolju ribu, a gospođa Emilija priprema odlične deserte.

Restoran Kuchi u Berlinu, svima koji se nađu u Berlinu preporučam sushi, na preporuku sam otišla tamo jesti i oduševila se. Najbolji sushi koji sam jela, ambijent, osoblje hrana i cijena. Predivno.

CityCaffe u Zaboku je moje omiljeno mjesto za dnevnu kavu i večernji izlazak vikendom. A zna se dogoditi ponekad u tjednu.

marija9

Najdraža tjelovježba:

Najviše volim trekat po zagorskim bregima, trčim ligu “Lisica” koju organizira Zagorje Adventure Team. Volim brzo hodati i voziti bicikl.

marija

Najdraže shopping adrese:

Kaj se tiče shopinga, nisam bas od šopingiranja, uglavnom kupim kad mi nekaj treba, volim Mohito i Zaru, a za moja drustvena događanja uvijek se oslanjam na LeiLou, brand moje drage prijateljice Aleksandre Dojčinović koja uvijek ima neku prekrasnu haljinu za mene,

marija13

Foto: Instagram @marijaboop

Komentari