3 ‘feel good’ stranice za nedjelju

Thought Catalog

Thought Catalog

Postoje neke stranice nakon kojih se naprosto osjećamo bolje. Već dulje vrijeme modne blogove su zamijenili oni o hrani ili stilu života, a stranice koje pišu o stanju našeg uma, životnim situacijama, potiču nas da radimo na sebi i osjećamo se bolje, postaju sve popularniji. Ako vikend volite provoditi čitajući zanimljive tekstove online, donosimo vam nekoliko stranica koje će vam nedjelju učiniti ljepšom:

Darling Magazine Blog

Darling Magazine

Darling Magazine je časopis koji u sklopu svoje stranice održava i blog. Donosi vam sve od osnovnih modnih savjeta, recepata do životnih savjeta i razgovora. Bavi se životnim napredovanjima, temama poput toga koliko smo živote previše podredili društvenim mrežama, podsjeća na važne, male stvari u životu, savjetuje kako ostvariti dobru karijeru ili naprosto ponašati se kvalitetno u međuljudskim odnosima. Svoja iskustva donose njihovi suradnici i novinari i sve ima jednu nježnu i pozitivnu notu.

Thought Catalog

Thought Catalog

Za Thought Catalog vjerojatno i znate, ukoliko ne, jednom kada krenete čitati njegove teme, teško ćete se odvojiti od ekrana. Sve ove stranice više su namijenjene ženama jer govore o emocijama, ali pišu i o osobnom razvitku. Thougth Catalog donosi osobna iskustva, tekstove bivšim ljubavima koji nikada nisu poslani i još mnogo toga. Iako ponekad sjetni i tužni tekstovi, svi na kraju podsjećaju na ljepotu i važnost života.

The Yellow Co blog

yellow

Ukoliko se zapišete za njihov newsletter, Yellow Co će vam donositi uistinu dobre prijedloge na mail. Ustvari se radi o projektu koji okuplja žene, ohrabruje ih, radi na njihovim idejama i daje mogućnosti za razvitak. Ne znate biste li mijenjali posao, kako se nositi s gomilom posla, kako donositi odluke.. Ovdje vas očekuju zanimljivi savjeti, ali i intervjui s osobama čija će vam iskustva dati razmišljati.

Komentari