Novi LG4 nadmašuje sva očekivanja

LG Electronics (LG) danas je predstavio svoj novi, dugo iščekivani pametni telefon LG G4 na događanjima u New Yorku, Londonu, Parizu, Singapuru, Istanbulu i Seulu. Gotovo 1000 gostiju okupilo se diljem svijeta kako bi vidjeli novi LG G4, nasljednika uređaja G3, koji je nadmašio sva očekivanja kad je riječ o prodajnim rezultatima i nagradama industrije.

G4_Ceramic post

Među prvim korisnicima uređaja LG G4 bit će 4000 sretnih potrošača koji će dobiti novi pametni telefon u okviru tvrtkine najveće iskustvene kampanje među potrošačima ikad. Uz G4, LG je fokusiran na pružanje praktične elegancije, odličnog vizualnog doživljaja i iskustva uporabe prilagođenog korisniku. Kamera uređaja LG G4 ima otvor blende objektiva od F1.8, rijetko prisutan na pametnim telefonima. LG G4 je dostupan u 6 prekrasnih boja prave kože ručne izrade. G4 je dostupan i s drugim verzijama stražnjeg poklopca: bijeli koji nalikuje keramici i dolazi s 3D uzorcima, u metalik sivoj koji podsjeća na kovano željezo te u atraktivnoj zlatnoj inačici.

G4_Genuine Leather2

Udobna, moderna elegancija uređaja LG G4 osvježavajuća je promjena u odnosu na ravni, metalni dizajn koji je postao standard u industriji. Dizajn telefona LG G4 definira Slim Arc, koji se proteže duž cijelog kućišta, te suptilno zakrivljeni zaslon. Boje ikona su življe, a ikone imaju zaobljene rubove, što je u skladu s dizajnom Slim Arc. LG je za LG G4 dizajnirao kameru od 16 MP za snimanje predivnih fotografija, čak i u uvjetima osvjetljenja koji nisu idealni.

G4_Genuine Leather3

Tu je i novi ručni način rada koji omogućava iskusnim fotografima vježbanje umjetničkog izričaja – naime, mogu izravno upravljati fokusom, brzinom okidača, ISO osvjetljenjem, vremenom ekspozicije i balansom bijele za svaku fotografiju. Kvantnim skokom u tehnologiji prikaza slike može se smatrati to što je LG G4 prvi pametni telefon koji koristi novi zaslon – 5,5-inčni IPS Quantum Display tvrtke LG Display – koji nudi 20 posto bolju reprodukciju boja, 25 posto poboljšanu svjetlinu te 50 posto veći kontrast.

G4_Genuine Leather5

Kod uređaja G4 kvalitetniji zaslon ne dolazi nauštrb trajanja baterije. Njen kapacitet je 3000 mAh te je odvojiva, što se u današnje vrijeme ne viđa tako često kod pametnih telefona najvišeg razreda te će bez poteškoća ‘izdržati’ cijeli dan uobičajenog korištenja. LG G4 je prvi telefon koji koristi korisničko iskustvo UX 4.0 koje će biti jednostavnije i intuitivnije te tako bolje razumjeti i odgovoriti na potrebe svakog korisnika. Poboljšan UX eliminira nepotrebne korake, ali i nudi dodatne konfiguracijske opcije za napredne korisnike. Quick Shot, Nova Galerija, Memories, Event Pocket, MirrorLink, Quick Help i Smart Notice nove su i revolucionarne značajke koje korisnicima omogućavaju brže i jednostavnije korištenje pametnog telefona.

G4_Genuine Leather6

LG je kroz partnerstva unaprijedio ukupno korisničko iskustvo. Na LG G4 tako dolazi predinstaliran Google Office, a vlasnici uređaja će dobiti dodatnih besplatnih 100 GB prostora za pohranu podataka na Google Driveu na dvije godine. Globalna dostupnost uređaja LG G4 počinje s korejskim tržištem 29. travnja, a postupno će dolaziti u ponudu oko 180 operatera diljem svijeta. Cijene i detalji dostupnosti bit će objavljeni naknadno za svako lokalno tržište zasebno.

Komentari