Ležerne kombinacije poznatih

Alexa Chung

Alexa Chung

Iako je danas postalo opće prihvaćeno da iza žena iz svijeta showbiza stoji vojska stilista i stručnjaka koji se brinu oko njihova izgleda, volimo kada zvijezde uzmu stvari u svoje ruke i na službenim se događanjima pojave u naoko spontanim, ležernim modnim izdanjima koja ne djeluju kao da su osmišljavana danima. To posljednjih dana uspješno polazi za rukom ženama koje danas s razlogom smatramo ikonama stila i koje nam dokazuju kako odjevna kombinacija koja odiše šikom zapravo može biti vrlo ležerna, jednostavna i klasična.

Jessica Alba

Jessica Alba

Alexa Chung privukla je našu pozornost u paru ravnih traperica 7/8 duljine, koje je uparila s dugim blejzerom muškog kroja i elegantnim crnim modnim dodacima. Odmak od večernjih haljina napravila je i Jessica Alba, spojivši crne kožne hlače s odličnim sivim kaputom, a Sienna Miller pojavila se nedavno na reviji kuće Kenzo u osvježavajućem, minimalističkom izdanju, kojim su vladale elegantne bijele hlače.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Olivia Palermo nedavno je prezentirala svoj military-chic look, a Kate Moss pokazala je kako u personaliziranoj traper košulji izgledati cool, čak i na glamuroznoj modnoj reviji. Camille Rowe posegnula je u svoj ormar i odabrala dolčevitu kao jednostavni dnevni komad, spojivši ju sa žutom mini suknjom i metalik salonkama.

Camille Rowe

Camille Rowe

Kate Moss

Kate Moss

Sienna Miller

Sienna Miller

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari